Кримські татари організовують Фестиваль Ідей “Гра в нас”

У четвер, 10 листопада о 12-00 в офісі ГО “Крим SOS” (Львів, вул. Ковжуна 1. офіс 1) відбудеться прес-конференція організаторів Фестивалю Ідей “Гра в нас”.

Учасники прес-конференції:

  • Алім Алієв, співзасновник ГО “Крим SOS” та “Кримський дім у Львові”
  • Олександра Сорокопуд, керівник молодіжної організації “YMCA” у Львові
  • Оксана Дащаківська, керівник західноукраїнського представництва фонду “Відродження”

11-16 листопада у Львові відбудеться Фестиваль Ідей “Гра в нас”, що спрямований на інтеграцію внутрішньо переміщених осіб та представників місцевої громади, а також  присвячений діалогу української та кримськотатарської культури.

У межах фестивалю будуть представлені успішні проекти переселенців, ветеранів АТО і місцевої громади у сфері бізнесу та соціально-культурної інтеграції.

Фестиваль є логічним продовженням минулорічного Фестивалю переселенців та львів’ян і цього року продовжить традицію  зведення культурних мостів та розширення майданчика для діалогу між переселенцями та місцевими мешканцями.

Організатори фестивалю: Кримськотатарський культурний центр “Кримський дім у Львові”, молодіжна організація “YMCA” у Львові, ГО “Крим SOS” за підтримки Міжнародного Фонду “Відродження”.

Партнери: БФ “Конкорді”, Мальтійська служба допомоги, мистецьке об’єднання «Дзиґа», Театр ім. Леся Курбаса, Кримська перепічка, Libraria Speak Easy Bar, “ARC”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа