Кримські поліцаї на службі Путіну кидають козачків напризволяще

Так, блок-пост колабораціоністів біля залізничного моста біля селища Фронтове оголосив відозву з благанням про допомогу у севастопольців.

Бандити ниють, що при всій колосальній допомоги їм з боку Росії, “не вистачає людей і бензину”. Як заявив “старший блок-поста” на ім’я Саша, службу несуть представники Чорноморської козачої сотні і «Нічні вовки».

– Цієї ночі блок-пост охороняли п’ять козаків, один «вовк», наряд ДАІ і співробітник патрульно-постової служби з автоматом. Але зміна не підійшла, міліція поїхала, нас теж міняти нікому. Зараз залишається тільки три людини: два «вовки» і один козак, – скаржиться зрадник Саша.

Він розповів, що обстановка в їх районі “напружена, це місце компактного проживання кримськотатарського населення, і можливі провокації. Залишати блок-пост не можна, але й охороняти нікому, терміново потрібна допомога самооборони і небайдужих севастопольців”.

До слова, повідомляємо контактний телефон, за яким ці неформали чекають повідомлення про допомогу: 099-383-83-71, Дмитро Баранов, начальник штабу Чорноморської сотні.

Інформаційний опір

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа