Кримське (біля Слов’яносербська) зачищене, загинув один львів’янин

Arsen Avakov

+ В звільнені від терористів збройними силами і Нацгвардією міста Ясинувату і Авдіївку входить зведений загін міліції (Вінниця) спец-рота МВС “Суми” (добровольці). У містах встановлюється воєнізований порядок, перед передачею влади цивільним. В Авдіївці проблема з подачею електропостачання на коксові батареї комбінату. Бандити ведуть обстріл – не дають відновити енергопостачання на підстанції. Займаємося.

+ Батальйон МВС “Львів” (добровольці) – в результаті бою з бандитами при зачистці с. Кримське, недалеко від Слов’яносербська поранені двоє бійців, один загинув. Володимир Васильович Попович. 25 років .. Геройський хлопець. Честь і слава. Задачу підрозділ виконав!

+ Батальйон МВС “Золоті ворота” (Київ) (добровольці) – у бойовій охороні недалеко від м Щастя, Луганської обл. – Сьогодні, під мінометним вогнем, отримали поранення двоє офіцерів, у тому числі командир батальйону – майор Шваля Микола Миколайович. Поранення важкі. Оперують .. Тримаємо кулаки за вас, хлопці.

+ Затримана одна з диверсійних груп, діюча в Харкові – здійснила ряд терактів з використанням гранатометів і вогнеметів. Спільна операція МВС І СБУ. Диверсанти арештовані (шестеро), вилучено зброю (гранатомети, вогнемет, стрілецьке озброєння).

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа