Кримінальна справа за напис на паркані Захарченка

До Євромайдану SOS почали звертатися учасники мирного зібрання під помістям міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, яка відбулася 26 грудня 2013 року.  Як пояснили при вручені документу, кримінальна справа порушена за фактом розмалювання паркану міністра.

“Академіки” від МВС вирішили, що за рівнем суспільної небезпечності ця дія дорівнює кримінальному злочину.  Юрист Автомайдану Дмитро Йовдій називає таку кваліфікацію справжнім абсурдом. За його словами, максимум на що це тягне, так це на адміністративний проступок.

Євромайдан SOS вважає, що це черговий спосіб тиску на учасників Автомайдану з метою обмеження свободи мирних зібрань.

У свою чергу,

Арсеній Яценюк заявляє, що ворота Захарченка прикрасили наліпками “Власність бандитів” депутати “Батьківщини” і вони готові зробити явку без повинної.

Голова фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк заявляє: якщо Захарченко шукає, хто це зробив – то це фракція “Батьківщини” в повному складі. Поіменний перелік депутатів можна знайти на офіційному сайті Верховної Ради України.

“Ми готові обклеїти такими наліпками двері в кабінет Захарченка. А також готові зробити явку без повинної”, – заявив Арсеній Яценюк.

За матеріалами розсилок [email protected] та [email protected]

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа