Кримчани за європейську інтеграцію

7 грудня 2013 року в Сімферополі на центральному майдані перед будинком кримського уряду близько 500 кримчан провели мітинг на підтримку євроінтеграції українського народу.

Мітингувальники здійснили ходу по вулицям Горького та Пушкіна до представництва Президента України в Криму, де провели свій мітинг. Під час ходи лунали гасла «Крим це Європа!», «Зека геть!», «Банду геть!». Учасники події співали Гімн України.

 2013.12.07_01

Біля представництва Президента в Криму виступили представники громадськості, політичних партії, митці, науковці.

Голова Кримської організації Української Народної Партії Олег ФОМУШКІН зазначив: «Кримчани активно підтримають прагнення українського народу до євроінтеграційних процесів, багато з нас вирушили на головний майдан столиці, небайдужі передають речі, продукти, перераховують гроші. Народ від заходу єдиний і такий народ не перемогти. 

Мітингувальники зачитали та ухвалили звернення до лідерів опозиційних фракцій Верховної Ради з вимогою достроково припинити повноваження Верховної Ради Криму, що ухвалила звернення до Президента на підтримку його злочинної діяльності з проханням запровадити в країні надзвичайний стан.

2013.12.07_04

Ірина КЛЮЄВА, Крим

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа