Кордон під Сумами: диверсанти можуть проїжджати пачками

Сьогодні співробітниками Сумської СБУ на пункті пропуску “Бачівськ” було затримано фуру з причепом, де знаходилось більше мільйона пачок контрабандних цигарок. Державний номер автомобіля СЕ 6853 ВВ. Водій – уродженець міста Чернівці благополучно пройшов митний та прикордонний контроль і скеровував своє авто углиб території України.
Ніби, рядовий інцидент, щомісяця яких бувають десятки. Але. Виходить, що прикордонники і працівники ДФС пропустили автомобіль, який ішов по документам як порожній, навіть туди не зазирнувши. Постає питання: для чого нам вкладати мільярди гривень у зміцнення державного кордону, оснащувати кордон сучасними електронними засобами, будувати систему оборонних споруд, якщо будь-яке терористичне угрупування може абсолютно безперешкодно потрапити в Україну для здійснення терористичних атак?
Вважаю цей інцидент непересічним. Буду вимагати від керівництва ДФС та Державної прикордонної служби України детального розслідування і пояснення, чому такі випадки досі можливі.
Це – не лише реальна економічна небезпека, але і небезпека обороноздатності країни. З таким дірявим кордоном ми Путіна не втримаємо.
Висловлюю подяку співробітникам СБУ за сумлінно виконану свою роботу.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа