Конвертаційний центр при ліквідації чинив збройний опір

Напружена і копітка робота податкової міліції Києва дає свої результати. Тільки за останній тиждень у столиці було припинено роботу трьох великих конвертаційних центрів, діяльність яких приносила чималі збитки державному бюджету. Вчора податківці «накрили» центр, обіг якого лише за півроку склав 200 мільйонів гривень, в результаті чого скарбниця недорахувалася 35 мільйонів гривень. До його складу входило понад 20 фіктивних підприємств, а злочинна група складалася з шести чоловік.
Співробітники податкової провели вісім обшуків в офісах, будинках і машинах учасників незаконної діяльності в результаті чого було вилучено 4,3 мільйона гривень, комп’ютерна техніка, засоби зв’язку, 10 банківських карток, 18 печаток фіктивних підприємств, бухгалтерські документи, електронне листування з «клієнтами», в якому виявлена інформація за заявками на проведення «конвертаційних» операцій та інші докази злочинної діяльності. Крім того, було виявлено два газових пістолети.
Під час обшуків співробітникам податкової чинили збройний опір, проте завдяки їхнім злагодженим діям обійшлося без постраждалих.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа