Контрабанду в Донбас тепер везуть аутсайдери. Серйозний дах тимчасово зупинив свій контрабас

Про долю затриманих 20-ти фур з пивом для Лугандону (ми писали про затримання тут: Затримано 20 фур з продуктами, які прямували в Лугандон. Тривають спроби їх звільнення

Зранку “рєшала” на посаді зам начальника Артемівського міськвідділу (ПІБ не знаю, телефон з якого дзвонили, ми дізналися і передали куди слід, поцікавимося пізніше), дзвонив коменданту Артемівська.

Скаржився, що мовляв фури (з пивом і слабоалкоголкою і з посилками терористам) які затримали хлопці з 16 мотопіхотного, нібито разкрадаються і потрібно їх кудись в інше місце визначити.

Не пішли йому назустріч в комендатурі. Не прислухалися. Зараз взагалі мало хто кого слухає з можновладців. Чутки ходять між ними, що заслали до них в їхні краї чокнутих, грошей не беруть.

Після цього була потужна інформаційна атака на комбата 16 ОМПб. Дзвонили, погрожували, що судом прийнято рішення щодо повернення фур власникам, а відносно нього, є рішення про взяття під варту за самоуправство і нібито розкрадання з фур товарів на суму 35 тис грн.

Ми вже стали збуджені, грішним ділом, ось же воно щастя – в руки лізе. Зараз ми побачимо прізвище судді, яка прийняла рішення, а заодно і прізвище правоохоронців, які донесли цю справу до суду. Але не судилося. Виявилося просто спробою налякати комбата.

Всі чекаємо, коли ж хто то проколеться і хоч якийсь паперовий слід залишить. щоб хоч на пробу дати когось для жертвоприношення в Київ, і подивитися наскільки реальним є бажання Києва зробити торбу місцевим корупціонерам.

Ми всі прекрасно розуміємо, що контрабанда та заборонені вантажі які ходять по зеленці, це дрібниці.

Що основний канал йде по асфальту і залізці. Знаємо ми і що зараз дали з дахів відмашку, своїм підшефним, щоб вантажі не йшли.

А все що ловимо – це або ліві аматори або ті хто не башляє за дах.

Щоб відзвітували ми про те, що побороли лиходія. А потім все знову своєю пішло чергою.

Але ми ж ілюзій особливо не маємо. Ми ж просто систему вивчаємо, та досвіду набираємося. Щоб розуміти що до чого.

Ну так для загального розвитку. З чогось же потрібно починати. Хоч щось же потрібно робити.

Roman Donik

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа