Консул Ізраїлю в Україні прокоментував загострення конфлікту на Близькому Сході

Zapusk-raket-z-sektora-Gaza-po-IzrayilyuЗапуск ракет ХАМАСу на Ізраіль

“Я, консул Держави Ізраїль в Західному регіоні,  закликаю до миру, визнаючи право Ізраїлю на самооборону. Я завжди говорив, що народ Ізраїлю підтримує Україну, а зараз Україна, як ніхто інший підтримує боротьбу Ізраїлю за свою територіальну цілісність і право на існування” – пише у Фейсбуці консул Держави Ізраїль у Західному регіоні України Олег Вишняков, коментуючи ситуацію, що склалася в Ізраїлі.

 “Вже третій день, сотні ракет «перевіряють на міцність» оборонну техніку країни. Сирени підвищують градус напруги. Люди, що сховалися в бомбосховищах знаходяться в нестерпному стресі. Адже залізний купол агресору все ж вдалося пробити. Небо над Ізраїлем у вогні. Вчора вибухи прогриміли в Ашдоді та Ашкелоні” – описує ситуацію консул.

Systema-Zaliznyj-kupol-zbyvaye-rakety-zapushheni-z-sektora-GazaСистема “Залізний купол” збиває ракети, запущені з сектора Газа

 Він також поділився страшними кадрами з місця подій, де новонароджених немовлят в пологовому відділенні витягли з дитячих ліжечок і тримали в укріпленому коридорі, в той час, як ракети падали на лікарню.

Джерело: поштова розсилка.

Більше про атаку на Ізраіль можете прочитати тут: Як правильно працює протиракетна оборона, приклад Ізраілю

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа