Комітет з питань правової політики та правосуддя рекомендував Верховній Раді дати згоду на арешт судді, яка судила учасників Євромайдану

Про це заявив народний депутат з фракції «Блоку Петра Порошенка» Олександр Черненко в коментарі журналістам після засідання комітету.

«Комітет прийняв рішення, щоб дати дозвіл на затримання і арешт (взяття під варту) судді Солом’янського районного суду м.Києва Світлани Кушнір. Суддя, яка судила активістів Майдану, зокрема було декілька неправосудних вироків щодо затримання людей, які перевозили шини. Депутати Комітету рекомендували Верховній раді зняти недоторканість з судді і завтра це питання розглядатиметься на сесії. Тобто це –  продовження зняття недоторканості з суддів, процес очищення влади», – наголосив депутат.

Крім того, Олександр Черненко розповів, що на Комітеті з питань правової політики та правосуддя було підтримано законопроект ” Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки” №2558.

Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23] (envelope-from [email protected])) Wed, 08 Apr 2015 21:39:02 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа