Комітет, де є Савченко, підозрює Тимошенко в державній зраді

savchenkoVR

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони підтримав пропозицію Голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Артура Герасимова розглянути на наступному засіданні питання зради національних інтересів України при укладанні контракту на транспортування та постачання російського природного газу в Україну.

«Незалежний міжнародний Стокгольмський арбітражний суд визнав контракт на постачання російського природного газу на Україну, укладений у 2009 році, грабіжницьким для нашої держави. Рішення суду дає нам серйозні підстави вважати, що контракт Тимошенко зрадив національні інтереси держави. Наслідками цього контракту стали Харківські угоди, які привели до значного посилення мілітаризації Криму, що, у свою чергу, дозволило Росії анексувати Крим. Я щиро вважаю, що порядні політики, після таких наслідків своєї діяльності, йдуть з політики. Тому я прошу запросити Юлію Тимошенко на наступне засідання комітету і публічно розібратися в ситуації», – заявив голова фракції БПП.

Артур Герасимов підкреслив, що завдяки контракту 2009 року, Російська Федерація додатково отримала більше 30 мільярдів доларів, які були витрачені на переозброєння російської армії та агресію України. «Тільки уявіть, скільки цих грошей було витрачено на зброю та убивство громадян України. Тому я вважаю, що це має пряме відношення до відання Комітету з питань нацбезпеки», – підкреслив Артур Герасимов.

Пропозицію голови фракції БПП підтримала більшість членів комітету. Бо нема чого закликати до повстання в державі, коли з сусідом війна.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Wed, 7 Jun 2017 16:31:13 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа