Комісія з відбору голови Нацполіції визначила 10 кандидатів, допущених до наступного етапу конкурсу

Наступним етапом конкурсу стануть інтерв’ю, які пройдуть в період з 30 січня по 3 лютого. Про це йшлося сьогодні, 26 січня, на брифінгу з участю членів Консультативної відбіркової комісії з відбору Голови Національної поліції України.

За словами секретаря комісії Євгена Захарова, члени комісії шляхом голосування вирішили запросити до наступного етапу – інтерв’ю з претендентами – десятьох кандидатів. Серед них – начальник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін, керівник поліції Одеської області Дмитро Головін, а також начальник Департаменту карного розшуку Нацполіції Сергій Князєв і заступник глави відомства Костянтин Бушуєв.

Євген Захаров також повідомив, що комісія затвердила графік проведення інтерв’ю з претендентами. Згідно з цим графіком, інтерв’ю відбуватимуться щодня – по два кандидати на день. Тривалість інтерв’ю – до трьох годин з кожним претендентом. Відтак приблизно 6 лютого члени комісії вже планують подати на розгляд міністра внутрішніх справ кандидатури трьох учасників конкурсу.

Із протоколом засідання комісії і графіком інтерв’ю можна ознайомитися ТУТ.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа