Коментар «Майдану закордонних справ» щодо ноти МЗС Росії стосовно направлення гуманітарної допомоги східним регіонам України

29 травня 2014 року

 

МЗС Росії наполегливо зміцнює репутацію екзальтованості, цинізму та лицемірства.

Так, 28 травня російське зовнішньополітичне відомство звернулося до офіційного Києва з пропозицією стосовно направлення гуманітарної допомоги населенню східних регіонів України, при цьому «українській стороні запропоновано у найкоротші терміни здійснити необхідні заходи по забезпеченню термінової доставки російської гуманітарної допомоги у регіони, де відбувається конфлікт».

Вочевидь, Москва таким, традиційно безпардонним чином, демонструє турботу про найманців, які потребують допомоги внаслідок проведення активної антитерористичної операції Збройних сил України на Сході.

«Майдан закордонних справ» вважає, що ресурси Кремля, які швидко тануть під тиском міжнародних санкцій та тягарем величезних військових та корупційних витрат, було б краще використати для належного забезпечення продуктами харчування населення Криму, що потерпає від їхньої нестачі. Кремль вже набив руку у зміні демографії шляхом організації штучного Голодомору в Україні 1932-1933 років. Тепер ті самі механізми русифікації застосовуватимуться щодо кримчан.

Вбачається, для «гуманітарних донорів з Білокам’яної» дешеві і явно провокативні PR-акції є значно більш важливими за життя і благополуччя громадян.

До речі, в Україні майже кожного дня перехоплюють  на кордоні «гуманітарну допомогу» з Росії у вигляді стрілецької зброї, вибухівки та терористів. Варто би Кремлю зупинитися.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа