Командування ССО: ви не того пришили до справи Шеремета

Стосовно сержанта ССО Андрія Антоненка (Riffmaster), який є одним із фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета, Командування Сил спеціальних операцій ЗС України має офіційно повідомити:
• У штаті ССО сержант Андрій Антоненко перебуває від 2017 року і дотепер.
• На загальних зборах керівного складу Сил спеціальних операцій за участю командирів усіх військових частин було ухвалено рішення клопотати перед Печерським райсудом про пом’якшення запобіжного заходу Антоненку, а саме про домашній арешт для нього. Відповідний документ передано судді через адвокатів і долучено до справи.
• Суду надано службову характеристику сержанта Антоненка за підписом командира військової частини, де він проходить службу.
• За дні, що минули з моменту взяття Антоненка під варту, жодного запиту від органів слідства до Командування не надходило.
• У складі ССО Андрій Антоненко не обіймав посади, які передбачають виконання бойових завдань в зоні проведення АТО/ООС. Перебування сержанта Антоненка в зоні проведення АТО/ООС пов’язано із його діяльністю як музиканта, в складі групи внутрішньої комунікації ЗСУ тощо.
• В Командуванні ССО розраховують на об’єктивні, неупереджені дії слідства, готові усіляко сприяти розслідуванню. Однак суто з людської точки зору, а не з позиції посадовців, віримо в невинуватість нашого військовослужбовця. Сподіваємось, найближчим часом її доведе суд.

Начальник прес-служби, Олексій Никифоров

79655373_2482190772026616_3454583998813044736_n

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа