Команда Дональда Трампа знову подала позов до Верховного суду

fullsize

Чинний глава Білого дому Дональд Трамп продовжує не визнавати результатів президентських виборів у США та продовжує запеклу боротьбу для того, аби отримати шанс зачепитися за крісло глави Сполучених Штатів.

Цього разу, команда Трампа подала позов до Верховного суду, в якому хоче напряму оскаржити результати виборів у Пенсильванії.

Позивачі заявляють, що суд штату «недобросовісно інтерпретував виборче законодавство, що потягло за собою шахрайство на виборах».

Згідно з Forbes, даний позов є дуже об’ємним, проте суттєвих доказів щодо фальсифікацій на пройдешніх виборах майже немає.

«У штабі Трампа хочуть, щоб Верховний суд розглянув рішення щодо голосування поштою, в тому числі про те, чи можуть спостерігачі не зараховувати бюлетені під час їх підрахунку, яким повинен бути їх доступ до процесу підрахунку, а також чи слід відхиляти поштові бюлетені через незначні неточності, такі як відсутність адреси або дати на зовнішньому конверті», – йдеться в статті Forbes.

Слід зазначити, що інавгурація новообраного президента Байдена має відбутися вже 20 січня, проте Дональд Трамп і його соратники навіть не збираються передавати повноваження демократу.

Джерело: uapost.us

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа