Книжковий дитячий Фестиваль «Зимові забави Азбукового Королівства»

16 та 17 грудня 2016 р.

Упродовж двох днів фестивалю у музеї відбуватимуться:

  • зустрічі з українськими письменниками та презентації нових дитячих книжок від видавництв «Веселка», «Наірі», «Мамине сонечко», «Диво деревце» та ін.

  • майстер-класи з ручного виготовлення паперу «Музейна папірня», каліграфії «Скрипторій», декоративного оздоблення книги «Мармурування», «Вітражні наліпки», «Креативна книга», «Вітальна листівка», «Закладинка до улюбленої книги» та ін.

  • квести для дітей різного віку «У пошуках музейних скарбів», «Культурний код України», «Розпізнай герби друкарів України», «Підбери назву професії творців старовинної книги»

  • гра «Меморі» та «Школа давнього друкаря»

  • для батьків та їх дітей буде проведено ігровий ворк-шоп «Як мотивувати свою дитину – вчитися, читати, жити, любити» від Надії Зозулі, психолога компанії TSD training

Усі бажаючі матимуть змогу взяти участь у «Козацьких забавах» від ГО «Козацька лицарська школа», а також навчитися колядувати та щедрувати з народним фольклорним театром «Дивина». Для гостей фестивалю співатимуть кобзар, заслужений артист України Тарас Силенко та театр-антреприза «Молода опера».

Музей розташований на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника за адресою: вул. Лаврська 9, корп. 9.

Тел. 044-280-66-23, 280-79-76

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа