Ключові подозрювані у вбивствах на Євромайдані зникають

Увага! Суди по злочинах на Євромайдані! 9 вересня 2015 року, о 15:15 у апеляційному суді м. Києва, пл. Солом’янська, 2А.

Ключові подозрювані у вбивствах зникають. Садовник, Рагімов…. Хто наступний????????? Під вартою залишилось троє. Екс-начальник Київського СБУ Щеголєв, заступник командира полку беркуту Янишевський, командир харківського беркуту Лукаш. Сьогодні засідання по Щеголєву.

9 вересня 2015 року, о 15:15 у апеляційному суді м. Києва буде розглядатися апеляційна скарга на обрання запобіжного заходу у вигляді арешту колишньому керівнику Управління СБУ по Києву та Київській області Щеголеву О.Ю.
Саме Щеголев був керівником антитерористичної операції СБУ 18-20 лютого 2014 року, і на ньому лежить вина за численні вбивства та поранення громадян, підпал Будинку профспілок та інші злочини. Слідчими управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Щеголеву інкримінується співучасть у масових вбивствах.
На жаль з технічних причин не зміг раніше написати це повідомлення, але зараз необхідне найширше висвітлення цього процесу та участь небайдужих громадян.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа