Кличко пообіцяв звільнити в.о. Деснянської РДА Вадима Онуфрійчука

Голова КМДА Віталій Кличко обіцяв в квітні місяці звільнити в.о. голови Деснянської районної державної адміністрації Вадима Онуфрійчука на прохання мешканців району.

За словами директора Центру ОПАД, активіста Сергія Пархоменка, що проживає в Деснянському районі, напочатку березня він разом з іншими громадськими діячами столиці зустрічався з Кличком, і під час зустрічі той пообіцяв за місяць звільнити Онуфрійчука з його посади. Як доказ активіст оприлюднив ауодіозапис, що підтверджує розмову з мером.

За словами активістів, основна причина невдоволення Онуфрійчуком з боку громади району – перешкоджання діяльності школи для дітей з особливими потребами «Спеціалізована школа «Славія», приміщення якої за адресою Сабурова 16а досі є заблокованим і не функціонує через бажання керівництва РДА передати будівлю іншим структурам. За словами Голови Українського Конгресу інвалідів Ірини Крошко, на Онуфрійчука у зв’язку з цим було подано до суду, а по його діяльності вже є досудове розслідування з боку правоохоронних органів.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа