Кількість загиблих унаслідок російських ударів по Харкову вночі 31 травня зросла до шести

Одна людина загинула на території приватного підприємства, щонайменше п’ятеро — у 5-поверховому житловому будинку. 

«Кількість загиблих зросла до 6», — повідомила Харківська обласна прокуратура

Як розповів начальник Слідчого управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, експерти працюють з родичами загиблих. Через значні ушкодження декого з загиблих ідентифікуватимуть за ДНК. 

Ще одне тіло знайшли на місці ракетного удару. Ця жінка прийшла провідати свою маму та залишилася на ніч. Їй було 39 років. Матір загиблої жила якраз на п’ятому поверсі, від якого нічого не залишилося. Коли вдарила ракета, жінку просто викинуло на вулицю, вона відлетіла на кілька десятків метрів та вдарилася в стіну сусіднього будинку.
Її матір вибуховою хвилею теж винесло на двір, там її і знайшли ще зранку. В морзі загиблу впізнав чоловік. А от доньку, яка залишилася ночувати, ніхто з рідних поки впізнати не може – занадто серйозні пошкодження. Наші криміналісти вже розпочали ДНК дослідження, щоби підтвердити її особу.

Армія рф у ніч на 31 травня завдала ракетних ударів по трьох локаціях у Новобаварському районі Харкова. Одна з ракет влучила на території приватного підприємства, там загинув охоронець, який перебував на вулиці.

Від влучання зруйнований під’їзд п’ятиповерхівки на проспекті Любові Малої. Станом на 12 годину було відомо про щонайменше 4 загиблих у будинку, людей продовжують шукати. Ще ударом пошкоджена триповерхова будівля з магазинами.

Джерело: mediaport

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа