Кількість техніки, що проходить через Ровеньки, підозріло зменшується. Знайшли нову дорогу?

В першу половину ночі з 15 на 16 серпня не вщухала стрілянина в районі Зоринська. Через Ровеньки пройшла чергова колона техніки терористів. Близько 23:30 вона зайшла в місто з боку Свердловка і рушила в напрямку Антрацита. За словами місцевих жителів, в порівнянні з попередніми днями техніки було не багато. Крім того, місцеві жителі повідомили про стрілянину з АК в 21:30 в околицях сел. Дзержинський. Ще через годину пролунав вибух в кв. Шахтарський (район гаражів), імовірно ручної гранати. Там же, в районі будинку №26 місцевий представник ЛНР в стані алкогольного сп’яніння з квартири періодично стріляв з пістолета Макарова.
З околиць Молодогвардейська бойовики вели стрілянину в напрямку Новосвітлівка-Хрящувате, де знаходяться позиції сил АТО.

4:46 – Під обстріл потрапив старе селище в Лутугіно, по вул Садовій. Зруйнований один будинок. Пропала електрика.

6:00 – У Кіровську було чутно залпи. Імовірно, стріляли через 77 в напрямку Камишевахи.

8:00 – В Міусинську тихо. Є електрика. Місто під контролем лнрівців. Очікується, що сьогодні до них приїдуть додаткові сили.

8:30 – В Зоринську тихо. Періодично чутно автоматні черги на околицях. Після вчорашнього обстрілу багато пошкоджень в місті.

8:56 – В Георгіївці чутно залпи. Стрілянина в сторону Луганська.

4:20 – Чути потужні залпи в Краснодоні. Напрямок стрільби невідомий.

8:00 – В Хрустальному (Красний Луч) спокійно. Сьогодні в місцевий магазин завезли поповнення на Київстар на 30 грн. Термінали не працюють ніде. Місцеві жителі повідомляють, що всю ніч з Красного кута велася стрілянина в напрямку Красного Луча-Антрацита.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа