“Кіборги” в регіонах відмовляються від нагород після скандального з’їзду Тимошенко

nagorody

Волинські “кіборги”, які боронили Донецький аеропорт, відмовились від своїх нагород. Зробили вони це на знак протесту проти того, що кілька військових, які в самому ДАПі не були, підтримали Юлію Тимошенко і назвали її “політичним кіборгом”.

Військових обурило, що голова спілки ветеранів АТО “Побратими України” Микола Миньо назвав Юлію Володимирівну “політичним кіборгом”.

“Здаємо ці нагороди, бо у книжці видачі зазначене його (Миколи Миньо, – 24 канал) прізвище. Рано чи пізно “гречка” закінчиться. Я думаю ви розумієте, про що я кажу. А дітям треба буде щось сказати, – сказав захисник Донецького аеропорту Юрій Оксенюк.

Ті, хто перенесли це пекло ніколи в житті так би не вчинили. У мене клубок в горлі, коли я згадую, як нам привозили, а назад забирали “двохсотих”. Я скажу одним словом, це запроданці”, – зазначив військовий Роман Нестерчук.

22 січня на з’їзд “Форум єднання” Юлія Тимошенко оголосила про свій намір йти на посаду Президента України. Серед учасників форуму було десь із півбатальйону ветеранів з різних підрозділів у формі. Вони вийшли на сцену та “співали оди” Юлії Володимирівні.
Джерело: 24tv

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа