Керівнику ТОВ «Надра Геоцентр» одягнули браслет та зобов’язали внести 5 млн грн застави

nabu-logoУ п’ятницю, 1 липня 2016 року, Солом’янський районний суд м.Києва обрав запобіжний захід у вигляді  застави у розмірі 5 млн. грн. для керівника ТОВ «Надра Геоцентр», яке фігурує у схемі розкрадання газу за договором спільної діяльності з ПАТ «Укргазвидобування». <--break->

Відповідно до ухвали суду на дану особу покладено ряд обов’язків: він має носити електронний засіб контролю, з’являтися до детективів НАБУ за викликом, не покидати місце свого проживання тощо. Також керівник ТОВ «Надра Геоцентр» має протягом п’яти днів внести заставу.

У випадку, якщо визначену судом суму коштів не буде внесено у зазначений строк, детективи Бюро звертатимуться до з клопотанням про обрання для керівника ТОВ «Надра Геоцентр» запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває.
Нагадуємо, 28 червня 2016 року детективи Національного антикорупційного бюро України затримали керівника ТОВ «Надра Геоцентр» на території Сумської області при спробі перетину кордону України з Російською Федерацією. Йому було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.255, ч.4 ст.28, ч.5 ст.191, ч.2 ст.205 КК України.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа