“Керівництво ЛНР” втекло з Луганська в невідомому напрямку

Цей матеріал базується на повідомленях російських ЗМІ, тому варто робити поправку на умови редакторської і політичної цензури в Росії.

Російські журналісти стверджують, що не знайшли присутності українських військ в місті. однак визнають, “про те, що керівництво ЛНР покинуло Луганськ в невідомому напрямку, кореспондентові «Газети.Ru», перебуває в місті, повідомили самі ополченці“.

У суботу будинок обладміністрації виявився порожнім. Владу в місті взяв на себе спецбатальйон під командуванням польового командира на прізвисько Лєший, бійці якого наразі перебувають в колишній будівлі СБУ, а також патрулюють перехрестя стрімко обезлюднілого міста.

Гіркін визнає, що не все відбувається за його планом, українські війська тримають ініціативу, і стратегічно російські найманці програють. Він визнав, що важка ситуація склалась біля Попасного. Хоч окупанти стверджують, що вони контролюють Луганськ, проте поширюють оголошення про наявність українських диверсійних груп у місті та обіцяють винагороду за допомогу в захопленні.

unnamed_1_0

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа