Каськіву вже від Панами треба надати охорону, щоб не вбили по дорозі

Про це в інтерв’ю журналістам сказав народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Валерій Карпунцов.

“Владислава Каськіва екстрадують протягом 30 днів. Тобто, компетентні органи нашої Генеральної прокуратури мусять подати певні  матеріали і тоді має відбутися ця процедура. Якщо він відмовиться добровільно екстрадуватися, то ця процедура буде тривати близько 60 днів. Варіанти, що його не видадуть, досить низькі, адже за попередніми даними він жодних злочинів на території Панами не вчиняв. Отже, є всі підстави говорити, що пан Каськів буде екстрадований”,- зауважив парламентар.

“Щодо наслідків від цієї історії то вони будуть досить несподіваними, на мій погляд. Я вважаю, що пану Каськіву вже з Панами треба надати охорону , аби з ним нічого не сталося. Адже ця людина володіє досить значним багажем інформації не тільки про минулу команду Януковича, а й про тих людей, які зараз перебувають на високих посадах в Україні і мають тісні зв’язки зі старою владою”,- зазначив  Валерій Карпунцов.

“Як тільки процедура екстрадиції Каськіва перейде на стадію реальної  реалізації, то дехто змушений буде відлетіти з нашої країни”,- додав народний депутат.

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа