Карпачова намагається поламати правозахисну структуру

Тарас Гаталяк

Щось я не бачив Ніну Карпачову ні в судах, ні в лікарнях, ні СІЗО, ІТТ. А тепер вона намагається поламати структуру, яку Офіс Омбудсмана вибудовував разом із громадськими організаціями.
Хочу відповідально заявити, що це була єдина державна структура, куди ми звертались за допомогою. І в ніч з 10 на 11 грудня я звернувся до Уповноваженого, яка вивела своїх працівників на майдан. До мене стікалась вся інформація по автозаках по затриманих, куди і ходили працівники. І мали результат по звільненню 10 людей із Шевченківського РВ.
Фактично, ми працювали в тилу ворога.
Але мусимо розуміти одну річ, Омбудсмен не Генпрокурор. І змінити щось у той час було практично нереально. Ми ж багато чого разом задокументували. Думаю, логічно було б хоча вислухати звіт. А тоді приймати рішення.
Те що не було різких публічних заяв щодо звільнення вищого керівництва держави, це мінус Уповноваженого. Але всередині структури були смотрящі, які не дозволяли це робити. Ви це маєте розуміти.

Viktor Pushkar

Карпачова – протертий комуняцький дзабутон. “Самооборона Майдану”, яка ходить з Карпачовою, з тим самим успіхом може ходити з Калетником або Колеснічєнкой. Хлопці, вам шо, повилазило?

· Edited

Друзі… щойно завершився розгляд на Комітеті з прав людини проектів Постанов Кужель та Лабунської стосовно зміни Уповноваженого.
Постанову Кужель видкликала сама. Постанову Лабунської відхилили.
Але не це головне – головне ті теплі слова вдячності, та високої оцінки роботи Уповноваженого та нашого Офісу в тому числі і здорова критика наших дій, які пролунали від Андрія Шевченка, Валерія Пацкана, Ірини Луценко, Богдана Бенюка, представників громадських організацій та правозахисників.
Це величезний кредит довіри і Уповноваженому і нашому Офісу.

Дякую друзі і за ту підтримку яку ми відчули з вашого боку за останні кілька днів… Тепер я по іншому розумію слова “друг пізнається в лиху годину”.

Спільно ми зробимо більше!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа