Карантин не перешкода підписати петицію проти вірусу зради!

90021353_2856295744437826_8818098196954742784_o

(Петицію до президента України з вимогою відкликати підписи представників України під протоколом від 11 березня у Мінську про фактичне визнання суб’єктності ОРДЛО)

Зробіть це і перешкодьте поширенню вірусу зради, який зараз опановує владну верхівку країни.
❗️Попри карантин, вони запланували провести зустріч Тристоронньої контактної групи в ОНЛАЙН-ФОРМАТІ вже 25 березня!
Саме так, у скайпі вони хочуть “підписати” угоду, що остаточно закріпить суб’єктність ОРДЛО!?

Українці мають показати, що навіть попри перебування на карантині вони слідкують за діями влади і не пробачать їй подібної зради.?

❗️Підписуймо і поширюймо петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/88960

, агітуємо друзів і знайомих, поширюємо ПОДІЮ, для запрошення на підписання, ЗАПРОШУЄМО туди френдів: https://www.facebook.com/events/537078263877839/
————————————————————————–
❗️Проста і зрозуміла ІНСТРУКЦІЯ ПРО ТЕ ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ І ПРОГОЛОСУВАТИ НА САЙТІ ПЕТИЦІЙ ДО ПРЕЗИДЕНТА: https://cutt.ly/XthoW06

?Чому так важливо підписати цю петицію?
Щоб змусити Зеленського висловити свою позицію щодо зради у Мінську 11 березня. Зараз він відмовчується і ховається за спинами Кучми і Єрмака. Aдже він особисто нічого не підписував. Раніше ж він заявляв про те що Україна не вестиме прямі переговори з представниками ОРДЛО, бо “Україна не розмовляє з бойовиками”.

Однак на петицію, яка набере 25 тис. підписів президент зобов’язаний по закону надати відповідь.
?ДУЖЕ БАЖАНО аби підписи були зібрані до 25 березня, коли в Мінську заплановане підписання документу про створення Консультативної ради з ОРДЛО.

❗️В часи епідемії коронавірусу і карантину увага влади до петицій буде більшою, ніж зазвичай, оскільки можновладці розуміють, що частина підписантів робить це через свідоме тимчасове обмеження своєї участі у вуличних акціях протесту. І в разі загрози капітуляції України ці люди можуть вийти на акції спротиву.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа