Кар’єра Гіркіна-Стрєлкова підійшла до логічного завершеня

Перший етап кар’єри цього полководця завершився, коли він славно втік зі Слов’янська в Донецьк. Слава полягала в тому, що він на кожному кроці рекламував себе як “міністр оборони ДНР”.

Другий етап закінчився, коли зверхники Гіркіна вирішили, що командує обороною ДНР він погано, і забрали його до Москви в якості славного експерта з військових питань. Хоча рекомендацій цього експерта, як їм будувати Новоросію, хоч греблю гати, але жодної не впроваджено.

Тепер почався третій етап – кар’єра актора кіно. Щоправда, це фейк, але хто ж знає? На сайті yakutia.info (і півдесятка інших інтернет-ресурсів) з’явилась реклама нового фільму “Сирия в огне”, де Гіркін мав би грати головну роль – сирійського президента Асада. Щоправда, кінокомпанії, яка б мала знімати цей фільм у Криму, не існує, співзвучна з нею фірма – ліквідована у 2012 році, але російський інтернет поширює “новину”, аж гай гуде. Адже слава Стрєлкова росте, як у Рональда Рейґана. Щоправда, Рейґан починав актором, закінчив президентом США, Гіркін починав міністром оборони, закінчує актором, але кому до цього діло?

jGehWtr5

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа