Кампанію «Єдність заради перемоги» підтримала громадськість і депутати Новоайдару (фото)

У п’ятницю, 3 лютого, Вільні Люди ініціювали громадські слухання на підтримку кампанії «Єдність заради перемоги» у Новоайдарі, що на Луганщині. Представників усіх фракцій під керівництвом Германа Звєрєва, голови районної ради, та громадськість запросив в.о голови Новоайдарської районної державної адміністрації Олег Юрченко.

unnamed(7)«Єдність України треба не побачити з телеекранів і прочитати про її важливість з газет, а відчути через живе спілкування. Ми приїхали на Луганщину саме для обговорення ініціативи «Єдність заради перемоги» та звернення до патріотичних сил. Саме ті, хто відчув втрату держави, усвідомлюють важливість спільних дій. І дії ці повинні йти не з «одного кабінету в Києві», а від народу України», – говорить Сергій Кузан, заступник Голови Проводу «Вільних Людей».

За словами Олега Юрченка, який пропрацював півтора роки у прифронтовому районі, він переконаний: центральна влада повинна провести якісні реформи, щоб навіть українці з проросійськими настроями зрозуміли, що Україна як держава процвітатиме і опікуватиметься своїми громадянами.

«Дякуємо, що приїхали до нас, адже є стереотип, що тут, на Луганщині немає ніяких патріотів. Це не так. Насправді, чим ближче до фронту – тим сильнішими є патріотичні настрої. Ми висловлюємо підтримку «Єдності заради перемоги» і закликаємо політиків припинити суперечки і сконцентруватись на реформах», – зазначив Гєрман Звєрєв, голова Новоайдарської районної ради.

unnamed(4)«Вільні Люди» також презентували для громадськості молодіжні заходи і домовились про співпрацю: зокрема, на осінь 2017 року заплановано проведення спортивно-патріотичної гри у Новоайдарському районі.

unnamed(6)

unnamed(5)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа