КАМАЗи Таманської дивізії на шляху в Україну

Пара слів про КамАЗи
Скільки всього КАМАЗів в розпорядженні МНС РФ, ми не знаємо, але в інтернеті неважко знайти повідомлення про величезні колони з гуманітарними вантажами, які МНС регулярно відправляє в постраждалі райони, в тому числі за кордон. Виглядає це так:

Так що для доставки “гуманітарної допомоги” в Україну у МНС автомобільний транспорт є. Тим не менш, колона з 280 КАМАЗів, що йде туди зараз без розпізнавальних знаків належить Збройним Силам. Коли машини перефарбовували в білий колір, на них ще були чорні армійські номери з аж ніяк не МНС-сівськими кодами.

Зараз, коли колона вирушила з Алабино (де є Таманська дивізія, а зовсім не база МНС), з усіх машин скрутили номери. Навіщо? Україна заявила, що впустить колону тільки через свої КПП в Харківській області та з повним митним оглядом кожної машини. Як можна оглядати машини без номерів і яких-небудь відзнак? Здійснять митний догляд, припустимо, 200 вантажівок, а по Україні будуть бовтатися схожі один на одного як дві краплі води 1000 білих КАМАЗів без номерів. Як відрізнити доглянуте в присутності Червоного Хреста від того, що перейде кордон вночі через територію, контрольовану спільно терористами і російськими прикордонниками? І як зрозуміти, кого пропускати через зону бойових дій, а кого знищувати як того, що везе нелегальний військовий вантаж?

Ніхто не може сказати точно, навіщо Путіну знадобилося хитрувати. Може, будуть колони-дублери – зі зброєю і технікою? Може, нічого такого не планується, але задуманий розстріл гуманітарної колони як привід для введення військ? Може, ми дмухаємо на воду і Путін всього лише хоче постати перед жителями “Новоросії” турботливим і думаючим про людей господарем? Може, завдання вивести що-небудь (або кого-небудь) є важливішим від завдання привезти гуманітарку? Ніхто нічого не знає. Ясно поки тільки одне: щось приховують.

Ніякого іншого варіанту, окрім повного розвантаження та огляду на російській стороні (за участю Міжнародного Червоного Хреста) не залишається. Потім все має завантажуватися в український чи приналежний міжнародним організаціям транспорт. Сподіваюся, в українців вистачить розуму не впускати ці колони троянських коней на свою територію. Жодна машина, що приїхала з Таманської дивізії, не повинна перетнути кордон.

Джерело: http://avmalgin.livejournal.com/4788358.html?view=286842246#t286842246

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа