“Кадировці в лісах України”

Встановлено, що в лісах між Червоним Лиманом та Слов’янському ховається кілька груп російських диверсантів “кадировцев”, загальна чисельність яких становить від 400 до 500 бойовиків. В даний момент українські військові тримають ситуацію під контролем.

Також було встановлено, що основним завданням “кадировцев” було проведення провокацій і терористичних акцій в день проведення невизнаного “​​референдуму ДНР”, а також продовження дестабілізації обстановки в регіоні після “референдуму”.

Примітно, що в Чечні російські окупанти називають кадировців “разовими”, тому що їх використовують як витратний матеріал в боях проти моджахедів. Закинувши їх для проведення провокацій в Україну російське військове керівництво, мабуть, також порахувало їх “разовими”…
______________________
P.S: Примітка. Самі чеченці звуть кадировців не інакше як “путінські собаки без роду і племені” і не хочуть, щоб агресію РФ в Україні пов’язували з їх нацією. Ми розуміємо їх національні почуття, тому свідомо не кличемо представників етнічних диверсійних підрозділів РФ чеченцями, а виключно – Кадировці. До цього ж і закликаємо всі незалежні українські ЗМІ.

Roman Burko

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа