«Йдіть на лівий берег Вовчі»: поліцейський розповів, як з Вовчанська 14 травня евакуювали ще близько 140 людей

Ситуація у Вовчанську залишається небезпечною та нестабільною, на півночі міста йдуть вуличні бої.

Про це у відео за підсумками ще одного дня евакуації ввечері 14 травня розповів місцевий поліцейський Олексій Харківський.

«Сьогодні силами поліції з міста Вовчанська було евакуйовано близько 140 осіб. Всього було евакуйовано близько 210 осіб за допомогою волонтерів та інших служб. Військова адміністрація забезпечила їхнє доставлення до міста Харкова, супровід та часткове розселення людей, які бажали», — сказав він.

Олексій Харківський — поліцейський з Вовчанська, який евакуює людей з-під обстрілів

«Ситуація у місті дуже погана, нестабільна. Ви бачите на моїх відео, всюди стріляють, все місто перебуває під вогневим контролем, прилітають КАБи, артилерія, міномети. В місті перебувати небезпечно. Якщо в місті хтось ще залишився, будь ласка, переходьте на лівий берег річки Вовча, ближче до громадських місць… Сьогодні багато людей так перейшло. Ми їх всіх забрали, всіх вивезли, всім надаємо допомогу», — додав поліцейський.

За словами Олексія, Збройні сили України утримують місто, активні бойові дії тривають.

«Йдуть вуличні бої на північних околицях міста. Дякуємо Збройним силам України за те, що вони захищають наше місто. Всім хочу подякувати, хто був на евакуації, хто допомагав нам вивозити людей, розселяти їх, надавати допомогу психологам, журналістам, хто висвітлює», — сказав Олексій Харківський.

Джерело: mediaport

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа