Інтер пікетуватимуть ще й на Щусєва

inter-cvyntar

9 травня о 19:30 активісти Вільні Люди прийдуть під офіс Національних Інформаційних Систем (м.Київ, вул. Щусєва, 26) з вимогою скасувати трансляцію концерту “Победа. Одна на всех”.

Ми вітаємо пікетування офісу телеканалу “Інтер” іншими громадськими ініціативами. Вважаємо, що ефективнішим для досягнення цілі – скасування концерту “Победа. Одна на всех”  – є тиск з різних сторін. Тому акція “Вільних Людей” відбудеться під офісом “Національних Інформаційних Систем”, що є головним політичним рупором “Інтера”. НІС причетний до створення концерту не менше, ніж телеканал “Інтер”.


Нагадаємо, раніше за ініціативи “Вільних Людей” Національна ініціатива “Стоп Реванш” уже надіслала лист-попередження керівництву “Інтера” з вимогою скасувати трансляцію концерту. Зміст програми суперечить українським національним інтересам, прямо насаджує ідеологеми “русского мира” та є відвертою пропагандою політичних інтересів РФ в Україні.

“Вільні Люди” вимагатимуть від власників та продюсерів каналу зняти програму із ефіру і не провокувати суспільний конфлікт. Концерт “Победа. Одна на всех” – свідома провокація “Інтера”, метою якої є не тільки насаджування ідеології “русского мира”, але й отримання вузько-політичних дивідендів, свідоме бажання викликати протистояння.

Подібні програми після Революції Гідності і чотирьох років україно-російської війни із тисячами загиблих та поранених, мільйонами переселенців, втратою територій – є відвертим знущанням над Україною та українцями та прямим свідченням реваншу, який поступово набирає обертів. “Інтер” вкотре підтверджує, що йому чужі і байдужі інтереси України і що головними для нього є вказівки з Москви.

Нагадаємо, “Вільні Люди” вже втілювали громадську кампанію “Інтеру – бойкот!”, оскільки “Інтер” – інструмент інформаційної окупації України в руках кремлівських пропагандистів. Сьогодні росіяни формально не володіють каналом, але власниками, яким Москва передала свою частку, є Сергій Льовочкін та Дмитро Фірташ.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа