Інструкція для платних солдатських матерів, як перекривати дороги і мости і зупиняти війну

Олег Зайченко

“Інформую всіх перекривальниць доріг, мостів (матерів десантників з Миколаївської ОАЕМБ № 79 та їхніх подруг із Запоріжжя, Херсону, Кіровограду ). Адреса Генерального Консульства РФ в Одесі – Гагарінське плато, 14.

Давайте поїдемо в Одесу і заблокуємо роботу консульства держави, чиї ЗС розстрілюють ваших синів в Лугандоні! Не хочете їхати? Голова МОДА М. Романчук навіть безоплатний автобус вам дає для цієї оказії. Все одно не поїдете? Розумію.

Бо там на вулицю до вас вийде феесбешний куратор всіх ваших акцій і скаже: «Дєффачкі, ви в канєц ухі пєрєєлі? Вам за что платят, мать вашу салдацкую?»
Генкосулом працює Юрій Антонов, генерал ФСБ, володіє арабською мовою та сталими зв’язками з арабськими терористами в Секторі Газа. За роботу з вами відповідає консул Юрій (Юрійович) Діденко. У нього в кишені завжди є і український паспорт, про всяк випадок. Бачив нині його, або особу, що надзвичайно на нього подібна, в районі мосту об 11-00.

А ще до Миколаєва часто навідується на машині з дипномерами третій секретар консульства Миколка Комісарчук, в минулому громадянин України. Жіночки-пікетувальниці, розповідати далі?”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа