Імпорт електроенергії з Білорусі 8 листопада досягне 400 МВт кожну годину

аконтрактована потужність імпорту електричної енергії в ОЕС України з Білорусі досягне 400 МВт на кожну годину доби 8 листопада. Зокрема, три компанії викупили 885 МВт доступу до пропускної спроможності міждержавного перетину для імпорту електричної енергії з Білорусі з поставкою на понеділок, 8 листопада. «ЕРУ Трейдінг» на добовому аукціоні викупила 475 МВт перетину, «ТЕТ Груп» – 400 МВт, «Овіс Трейд» – 10 МВт.

Дані щодо результатів добового аукціону на розподіл пропускної спроможності опубліковані на сайті НЕК «Укренерго», а законтрактована потужність на поставку 8 листопада на сайті ENTSO-E Transparency Platform.

Також, за даними ENTSO-E Transparency Platform, потужність законтрактованого імпорту електроенергії з Білорусі в ОЕС України на 16-20 години 7 листопада склала 15 МВт. На інші години не було законтрактовано поставок.

За даними аукціону на розподіл міждержавного перетину для імпорту електроенергії з Білорусі на поставку 9 листопада, було заявлено 885 МВт, з яких 485 МВт викупила компанія «Еру Трейдінг» та 400 МВт – «ТЕТ Груп».

Джерело: expro

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа