Іловайське братерство нагадає про непокараних вбивць Небесної Сотні

01 лютого о 10:30 Майдан Незалежності

Повторна мирна акція за участю Іловайського братерства: «Покарати винних в найстрашніших трагедіях сучасної України, щоб уникнути нових масштабних втрат!»

18 січня майже двісті бійців Іловайського братерства прийшли до Адміністрації Президента, щоб передати офіційне звернення-петицію з вимогами направити справу до суду та покарати винних у трагедії. Але реакції з боку влади знову – ніякої. Жодних коментарів у ЗМІ чи офіційних заяв стосовно наших вимог. Це свідчить про те, що влада боїться правди!

Керівники генштабу до сьогодні не можуть пояснити, чому в Іловайську було стільки жертв. Керівники країни до сьогодні не сприяють в тому, щоб справу по Іловайській трагедії передали до суду.

Останнім часом Україна відзначає забагато трагічних дат, пов’язаних із загибеллю добровольців на війні. Через непрофесійне та одіозне керівництво, яке надавало накази бійцям йти на смерть ми маємо Іловайськ, ІЛ-76, Дебальцеве, ДАП, Савур-Могилу…

На Майдані загинула Небесна сотня – винних досі не покарали! В Іловайську загинула тисяча – винні залишаються на волі та обіймають свої посади. Чого чекаємо далі – загибелі мільйона українців?

«Ми – Іловайське братерство – це безпосередні учасники «Іловайського котла», їх найближчі родичі, родичі загиблих бійців, всі свідомі громадяни України вимагаємо передати справи щодо тих подій до суду. Вимагаємо на час розгляду в суді відсторонити від займаних посад Муженка, Литвина, Назарова та Гелетея! Наполягаємо на публічному та відкритому судовому процесі! Ми вимагаємо покарання і тому будемо виходити на мирні акції, допоки наші вимоги будуть виконані!», – керівник військово-патріотичного об’єднання учасників АТО «Справедливість» Тарас Костанчук.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа