Ільченко за козла «отвєтіт»

Є в Миколаєві відомий пенсіонер Анатолій Ільченко, який вчергове став об’єктом уваги урядоохоронців.

ilchen

У Києві на Євромайдані Ільченко ходив з краваткою, зробленою з аркушу паперу (А4) на якій був напис: «Козел Янукович сказився. Шукаю ветеринара.» З цією ж краваткою Ільченко ходив і до МВС України й ніхто його не чіпав. З цією ж краваткою Ільченко ходив і в Миколаєві, зокрема біля Миколаївської ОДА, біля УМВС , біля облпрокуратури та біля Центрального райсуду ( біля цього суду трамвайна зупинка). Ніхто його не чіпав, хоча таке бачили й працівники ОДА, й прокуратури, й міліції.

Увечері 14.12.13 до Ільченка завітали працівники Центрального райвідділу міліції міста Миколаєва й вручили копію протоколу про адміністративне правопорушення, а сам протокол, як пояснили офіцери міліції, в понеділок, 16.12.13, буде передано до Центрального райсуду міста Миколаєва. Звинуваченя за ч. 1 ст. 185 – 1 КУпАП.

Раніше протоколи в міліції, принаймні в Миколаєві, за такі дії не складали. Тепер склали, як пояснили, фотографію виявили в Інтернеті. Вважаю, що хтось зверху дав таку вказівку. Хоча де той «верх» не знаю. Той «верх» не в Миколаєві, бо в Миколаєві, Ільченко писав, що хотів, стояв де хотів і ніхто протоколів не складав. А писав він не краще, аніж на останній краватці, про Януковича, Пшонку й Захарченка.

Без сумніву. це переслідування за участь у Євромайданах у Києві й Миколаєві.

ilchenkopro

Сергій Мельничук
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа