Ідея для новорічного подарунку малечі

Дорослі, є ідея!

Напередодні зимових свят багато мам і тат починають відчувати особливого роду “виснаження” – брак фантазії. Ідея хорошого подарунка для малюка часто цінується не менше самого подарунка. Тому батькам здається справжнім порятунком, коли дитина “замовляє” бажаний презент своєчасно. Але чи не здається вам такий підхід якимось … прагматичним, позбавленим чарівництва?

Можна схитрувати: прочитати дитячий лист до Діда Мороза і таким чином дізнатися, яку іграшку ваш син хоче знайти під ялинкою. Звичайно, “шахраювати” не обов’язково. Хороша мама і так знає, що найбільше потішить сина або дочку.

Одного погляду на гоночну трасу «Magic Tracks» (220 деталей) вистачить, щоб турботлива матір побачила в цьому треку ідеальний подарунок для свого маленького “гонщика”. А побіжно прочитавши опис, ви переконаєтеся, що навіть для тих малюків, які не мають великої любові до машинок, Magic Tracks стане чудовим відкриттям і улюбленою іграшкою – по крайней мере, на кілька найближчих років.

У чому унікальність

«Меджік Трекс» – це набір з 1 машинки і 220 деталей для збірної дороги. Знаємо, звучить нудно, але у даній іграшки є кілька вирішальних “фішок”, які перетворюють звичайні «покатушки» в чарівну феєрію:

  • в темряві дорога сяє різними кольорами;
  • машинка з підсвічуванням сама їздить по треку;
  • довжина дороги – більше 3 метрів;

Але ГОЛОВНЕ – її форму і напрямок можна змінювати прямо під час руху машинки!

Як відтворити магію святкового настрою

Спочатку – будуємо “автобан”. Деталі траси досить великі – в рот дитині не помістяться =) 320 сантиметрів траси дитина шкільного віку збере за 3-4 хвилини. А дитині просто сподобається складати різнокольорові сегменти. Про направлення руху можна подумати пізніше (або не думати взагалі! – про це читайте нижче). Спочатку головне з’єднати всі фрагменти. Готово?

Ставимо машинку на трасу і включаємо її. Вона світиться і забавно рухається по треку. А тепер – магія! Ви можете загинати, піднімати і опускати дорогу в будь-якому напрямку – і машинка незворушно поїде по заданому курсу. Деталі треку з’єднані таким чином, що кожен фрагмент легко відхиляється щодо “сусіда”, не порушуючи цілісність всієї конструкції. Ця здатність робить «Magic Tracks» найбільш незвичайним треком для машинок з усіх відомих.

Наче цього мало

Є ще три козиря: набір дуже простий у використанні і не вимагає специфічних умов зберігання. Розбирається швидко, деталі можна скласти в “рідну” коробку або в будь-яку іншу. Іграшка подобається діткам обох статей і підходить для віку від 3 і вище (скажемо по секрету: відомі випадки, коли треком бавилися навіть дорослі люди – особливо тата!).

Крім перерахованих переваг, є і своєрідний бонус для батьків: фрагменти траси з будь-якого набору «Меджік Трекс» легко з’єднуються один з одним. Це означає, що на наступний рік (або до дня народження) можна буде купити ще один набір – щоб зробити свою трасу ще довше!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа