Ічкерія проти кадировців в Україні – вгадайте, хто переможе?

kadyrists

Дорогі друзі.
Не потрібно нервувати і тим більше істерити з приводу жахливих і “мегакрутих” кадировських і тим більше кубанських войовників.
Чим більше їх приїде, тим менше їх буде.
По перше, репутацію страшних і безжальних, вони отримали як карателі при повітряній, артилерійській, та підтримці бронетехніки. Коли їх багато і вони блокують повстанців у своїх лісах і зі своїми провідниками і інформаторами. Згадайте, що кадировці воювали проти повстанців, а не на їх стороні. Як партизани і диверсанти, вони не дуже ефективні. Крім того, всі хто сюди приїде (якщо приїде), мотивовані тільки грошима, при повній відсутності підтримки місцевого населення. Навіть якщо хтось із них колись і партизанив, то це було в їхніх горах, на їх землі. Але після цього шлях воїна і свободу Ічкерії вони продали за кадировську юшку і сите життя. Зрадивши заради життя і ситості, вони зрадять ще раз. І вже точно воювати за ідею не будуть.
Крім того, не потрібно забувати, що на кожного приїжджого кадировця, приїде кілька його кровників, які зараз зможуть їх дістати. У Чечні це складно, тут — раз плюнути. Дуже багатьом справжнім чеченським воїнам, які зараз живуть по всьому світу, є що сказати кадировцям. Чим більше сюди приїде їх, тим менше їх повернеться додому. Тут вони зіткнуться з регулярною армією і спецназом, а не з мирним населенням і нечисленними повстанцями, як звикли раніше.
Ну і зовсім маленька деталь — кадировські бійці і козаки в одній упряжці?
Навіть не смішно 🙂
І взагалі. Ми, Українці, дуже гостинна нація. Хай їдуть. Всіх приймемо.

Переклад УІС

Редакція Українського погляду нагадує читачам, що ічкерійці боролись на Грушевського, ось фото. Чим закінчилась та тяжка і кривава боротьба, ми памятаємо.

ichkeria-on-hruhevski2

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа