“Холодний Яр” запрошує на концерт із нагоди 90-ліття Рената Польового

Ренат Польовий народився 6 жовтня 1927 р. в Москві, яку все своє свідоме життя вважатиме столицею російської імперії зла. Він видав багато книжок, зокрема і роман Юрія Горліса-Горського “Холодний Яр”.

Видатний інженер-винахідник жив і працював у м. Ірпені, тут і помер, тут і похований. Він автор книжок “Кубанська Україна” і “Кобзарі в моєму житті”, багатолітній учасник хору “Гомін”. Він – герой книжки “Тиха війна Рената Польового”.

Ренат Польовий завжди допомагав фінансово: і кобзареві Власку, а після його смерті – дружині Парасці, й бандурному майстру Корнієвському, купуючи у нього “нікому не потрібні” бандури та ще й інших до цього спонукаючи. І поетові Кулиняку допомагав. І Левкові Лук’яненку! І Товариству охорони пам’яток архітектури. І Українському культурологічному клубові, Українській гельсінкській спілці, УМА, УРП, редакції газети “Незборима нація”, Всеукраїнському політичному об’єднанню “Державна самостійність України ДСУ та Історичному клубові “Холодний Яр”, членами яких він був.

Ренат промовляє

6 жовтня Ренату Польовому виповнилося б 90 років. Історичний клуб “Холодний Яр”, Ірпінська МО ВО “Свободи” та хор “Гомін” запрошують на концерт із нагоди ювілею Рената Польового, який відбудеться

6 жовтня 2017 р. о 18.30 у м. Ірпені,

в Центральному будинку культури (вул. Соборна, 183).

У концерті візьмуть участь кобзарі

Тарас КОМПАНІЧЕНКО, Тарас СИЛЕНКО і Ярослав ЧОРНОГУЗ,

лідер гурту “Тінь Сонця” Сергій ВАСИЛЮК,

бард Валерій МАРТИШКО,

і хор “ГОМІН”

Вестиме вечір Роман КОВАЛЬ

ВШАНУЄМО ВЕЛИКОГО УКРАЇНЦЯ РЕНАТА ПОЛЬОВОГО.

ПРИХОДЬТЕ НА КОНЦЕРТ ІЗ НАГОДИ ЙОГО ПАМ’ЯТІ!

Центральний будинок культури (вул. Соборна, 183) – в районі БКЗ, з Ірпінського вокзалу їхати автобусом №3, а зі ст. метро “Академмістечко” –

мікроавтобусом 420 до кінцевої.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа