Харківська “Яворина” передала чергову допомогу на передову та до дитячого будинку

Жіночки Харківського осередку Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» продовжують надавати гуманітарну допомогу тим, хто в цей скрутний час більше за все її потребує. За два останні тижні вони доправили гуманітарні вантажі військовим 79-ї аеромобільної бригади та маленьким мешканцям Харківського обласного дитячого будинку №3.

Харківська яворинка Наталя Михайловська, яка координувала збір речей та продуктів харчування, висловлює велику і щиру подяку всім волонтерським організаціям та небайдужим харківцям, що не відмовили у допомозі: «Дякуємо Володимиру, який завжди готовий допомогти дітям, дякуємо Тетяні Іванченко за ліки, дякуємо Олесі Вітушко за дитячі речі та іграшки, дякуємо ТЦ “Магеллан” за зібрані дитячі речі. Також порадували бійців 79-ки – передали трохи необхідних речей і смаколики: пиріжки від Олега Вілька та смакоту від дівчат з волонтерської організації «Обiд для переможця». Війна, на жаль, ще не закінчилася, горя стало більше. Але ми переможемо, обов’язково переможемо. Треба тільки не опускати руки і робити свою справу».

Крім того, Наталя Михайловська повідомила, що в другій половині травня Харківські яворинки спільно з волонтерами будуть проводити свято для дітей дитячого будинку №3: «Запрошую всіх бажаючих долучитися до організації цього свята. Будемо раді бачити Вас в офісі Харківської «Яворини» за адресою: вул.Чернишевського, 59».

Яворина доправляє гуманітарні вантажі

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа