Харківські волонтери відвезли допомогу для 22-ї, 20-ї, 93-ї, 17-ї, 14-ї, 42-ї бригад

Харківські волонтери мережі «Вільні Люди» повернулися з чергової гуманітарної місії у зону АТО. Відвідали бійців з 22-ї, 20-ї, 93-ї, 17-ї, 14-ї, 42-ї бригади та госпітальєрів.

«Цього разу ми везли дуже багато адресних посилок від друзів та родичів військових. Також завдяки небайдужим вдалося назбирати необхідні кошти на закупівлю різної амуніції, форми та іншого потрібного спорядження. Багато допомоги приносили небайдужі харків’яни та різні громадські організації. Зокрема, наші друзі із «Берегиня» передали маскувальні сітки, обереги, організація «Ангели милосердя» із Португалії надіслала цілі коробки різних продуктів, лимонів, засобів гігієни. Тож дуже хочу подякувати усім людям, які відгукнулися на заклик допомоги військовим», – говорить волонтер «Вільних Людей» Олена Любинецька.

Також серед переданих речей: оптика, глушники, берці, натільна білизна, балаклави, ліки, соуси, прапорці, вітаміни, сигарети, чай, овочі, цукерки та багато іншого.

За словами волонтерів, хлопці були дуже задоволені усіма подарунками, особливо оптикою, адже ворог все частіше обстрілює українські позиції, і гарні «очі» зможуть вберегти не одне життя.

DSC_1269

DSC_1469

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа