Харківські волонтери передали розвідникам-рятівникам Маріуполя військової амуніції на суму більше 2 тисяч доларів

Волонтерська мережа “Вільні люди” передала групі глибинної розвідки 2 стаціонарні радіостанції дальньої дії Motorola(1 шт. – 600$), три комплекти надлегких бронеплит з високомолекулярного поліетилену (усього на суму 600$), 4 титанові глушники на автомати(1 шт. – 140$), а також допомогли придбати армійський ніж і берці(усього 140$). Таку суму волонтерам вдалося зібрати завдяки українській громаді Канади, та небайдужих харків’ян.

Саме ця група розвідників, яким «Вільні люди» допомагають ще з самого початку їх створення, змогла попередити другий удар російських військ по Маріуполю в січні цього року.

«Це хлопці-добровольці зі сходу, вони згуртувалися ще біля Чонгара, навесні працювали в тилу ворога у Слов’янську, потім штурмували Савур-Могилу. Наприкінці літа їхній групі надали офіційний статус військової розвідки. Ми впевнені, у цих бійцях. І знаємо, що кожна гривня, витрачена для технічного оснащення цих хлопців, наближатиме нашу перемогу над ворогом», – говорить один з координаторів волонтерської мережі Сергій Кузан.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа