Харківські МНКівці провели табір-мандрівку “Слобiдськi ночi – 2015”

Представники Харкiвського МНК провели табiр-мандрівку “Слобiдськi ночi – 2015”. Цього року маршрут проходив на межi Чугуївського та Змiївського районiв області біля річок Сіверський Дінець та Уди.

За час проведення табору мандрiвники подолали вiдстань в 50 км, яка складалася з ярів, лісів, болот, полей, а також провели практичні завдання з орієнтування, надання першої медичної допомоги, основ практичної психології та прослухали лекцію про ідеолога українського націоналізму Миколу Міхновського.

«Мандрівка розпочалася ввечері, велику частину маршруту ми пройшли вночі, минаючі різні поселення та села. Під ранок зробили собі перепочинок, і зранку знову рушили в дорогу. Вдень наш маршрут лежав через кілька сіл, у яких живуть етнічні росіяни. Це ті переселенці, яких заселили на Слобожанщину після Голодомору. Там наш прапор проводжали похмурими поглядами, але нас це не засмутило, нехай знають, що бандерівці є усюди», – розповідає учасниця табору, Голова Секретаріату Харківського МНК Ганна Прокошева.

До Харкова МНКіці повернулися пізно вночі. Наступний табір харківяни планують провести у червні-липні, у більш широкому форматі, із залученням учасників із інших областей України. Бажаючі долучитися до діяльності Харківського МНК, пишіть: [email protected]

Снимок

Снимок1

Снимок2

Снимок3

Снимок4

Снимок5

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа