Харків’яни провели мітинг на підтримку підписання Угоди з ЄС

На найбільшій у Європі площі – Майдані Свободи у Харкові сьогодні відбувся мітинг на захист європейського вибору України. У заході взяли участь близько 200 мешканців міста. Як повідомила організатор мітингу, координатор всеукраїнської кампанії «Євронаступ» у Харкові Олена Красиля, до участі у заході долучилися різні політичні та громадські організації міста та області.

Учасники заходу тримали в руках прапори ЄС, України та плакати з надписами: «Молодь за ЄС», «Харків за європейське майбутнє», «Східний кордон Європи – Україна» та інші. Активісти кампанії «Євронаступ» збирали підписи в підтримку проведення Єврореферендуму – за інтеграцію України в Європейський політичний, економічний та правовий простір.

За словами Красилі, за час збору підписів у Харкові тисячі мешканців міста підтримали ідею інтеграції України до ЄС.

«Тисячі харків’ян довели своїми підписами, що українці обирають європейське майбутнє. Ми не хочемо повернення до часів «совка», Україна – це Європа, і ми прагнемо стати повноправною її частиною. Закликаємо владу не згортати євроінтеграційного курсу, адже такого історичного шансу у нас може більше не бути», – зауважила Красиля.

Вона також повідомила, що харків’яни планують брати участь у Євромайдані, який запланований на 22 листопада у Києві для того, щоб захистити свій європейський вибір.

Прес-служба Всеукраїнської

громадянської кампанії «Євронаступ»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа