“Гуманітарна колона” – подачка Путіну на переговорах?

Oleksii Bida

Питання про гумколону закрите.
Краснодон: На заводі “Юність” стоїть щонайменше шість машин гуманітарки. Постійні звуки і брязкіт заліза. Вантажать обладнання. Перед закриттям заводу там поставили японське обладнання. Випускали реле і мікросхеми для ракет і підводних човнів. Довгий час стояв закритим.
ВАТ “Юність”, що спеціалізується сьогодні переважно на виробництві різного виду реле, підприємство-монополіст СНД з виробництва спеціалізованої продукції для ракетобудівної та аерокосмічної промисловості “.
Виробництво високостабільних, особливоточних мікромініатюрних герметичних реле вагою від 2,0 грамів РЕМ 79, РЕС 80, РПС 42, РПС 43 РЕК 21 – для спецтехніки авіаційної, аерокосмічної, ракетобудівної промисловості; автомобільних реле для електрообладнання легкового, вантажного, пасажирського автотранспорту, сільськогосподарської техніки.

Луганськ: Демонтують патронний завод.

Сніжне: є один із заводів “Мотор Січ”, який робить “лопатки і диски для турбін реактивних і турбореактивних двигунів літаків і вертольотів”. Це єдиний завод в СНД, які робить лопатки для турбін.

Донецьк: роблять “Комплекс” Лиман “(призначений для радіозаглушення ліній управління авіацією в діапазонах частот 100-400 МГц і 960-1215 МГц.”). Завод “Топаз” робить відомі всьому світу “Кольчуги”.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа