Громадськість має свої пропозиції до коаліційної угоди

Прес-анонс

РПР презентує пропозиції громадськості та експертів до Коаліційної Угоди

Експерти та активісти ініціативи Реанімаційний Пакет Реформ вітають той факт, що проекти Коаліційної Угоди Верховної Ради VІІІ скликання є опублікованими для широкого обговорення та надання пропозицій. Попередній аналіз відповідних документів демонструє низку «білих плям» в сфері впровадження життєво важливих реформ. Зокрема, жодна політична сила, яка презентувала проект Коаліційної Угоди не планує здійснювати реформу виборчого законодавства, медіа-реформу та ряд інших заходів, які були постійно на устах в політиків під час передвиборчої гонки.

Експерти РПР порівняли проекти Коаліційної Угоди та Дорожню Карту РПР, виконання якої взяли на себе всі проєвропейські політичні сили, які формуватимуть коаліцію та презентує їх для включення до цього документу, який стане наріжним каменем роботи майбутнього Парламенту та Уряду.

Пропозиції РПР будуть озвучені 31 жовтня під час прес-брифінгу в Українському Кризовому Медіа-центрі (вул. Інститутська, 4, готель «Україна», 3-й поверх). Початок о 13.00.

Позицію громадськості щодо тексту Угоди, правил формування Уряду та принципів білого лобізму, на яких має бути побудована робота Верховної Ради VIII скликання озвучать експерти РПР:

Ігор Коліушко – голова правління Центру політико-правових реформ;

Тарас Шевченко – директор Інституту Медіа Права;

Юлія Дроговоз – голова комісії УСПП з питань економічної політики;

Максим Лациба – керівник Програми розвитку громадянського суспільства УНЦПД.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа