Громадська Варта подільського району бере ініціативу у свої руки!

ПРЕС-АНОНС

«Громадська Варта подільського району бере ініціативу у свої руки!»

Прес-конференція  Громадської варти подільського району відбудеться сьогодні,  24 лютого,  о 14:00 у приміщення Подільської РДА за адресою:  Контрактова площа, 2.

Громадська Варта подільського району (далі – «ГромВарта») за  доволі недовгий, але дуже продуктивний проміжок часу змогла виконати те, що районна влада не змогла зробити за 20 років!

По-перше, ГромВарта створила, організувала та блискавично виконує патрулювання і нагляд за дотриманням від правопорушень на території подільського району.  Наша організація складає більш ніж 500 осіб, а також майже 20 автомобільних патрулів, які регулярно та організовано контролюють всі вулиці, забезпечуючи спокій та впевненість для жителів нашого району.

По-друге, ГромВарта змогла створити та організувала штаб, у приміщенні якого перебував  госпіталь для тих, хто постраждав і має необхідність в отриманні медичної допомоги, а згодом і склад для медичних засобів, на якому цілодобово працювали медики і волонтери. Також,  штаб забезпечував всім необхідним тих, хто знаходився на патрулюванні району, а саме : продуктами харчування, кавою, чаєм та зоною відпочинку.

Але не зважаючи на це, з’явилось багато осіб, які видають себе за «активістів та координаторів» Громадської Варти подільського району, а також осіб, які мають відношення до політичних сил і чинять тиск на наших само організованих людей. Їх об’єднує бажання отримати владу та зробити собі ім’я присвоюючи зовсім не їх здобутки!

ГромВарта – це  громадська, аполітична,  організація, яка не бажає співпрацювати з жодною політичною силую. Її діяльність спрямована виключно на процвітання та організацію порядку, для жителів, працівників та гостей подільського району. Вона не має лідерів, та осіб, які бажають отримати власну вигоду. Її  діяльність здійснюється через рішення ініціативної групи, у складі 10 осіб. І як бачать усі жителі району, ця діяльність принесла користі більше ніж уся влада до нас разом узята.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа