Головні новини ММА та боксу і розклад топових подій

Цієї осені у світі єдиноборств назріває кілька важливих подій, в тому числі і за участі українців. Але головні новини ММА стосуються іноземних бійців. Як нещодавно стало відомо, 12 листопада Дастін Пор’є та Майкл Чендлер зустрінуться в рамках IFC 281 12 листопада, а 29 жовтня Джейк Пол вийде проти Андерсона Сілви. Щодо українських спортсменів, то Марина Мороз 19 листопада вийде проти бразилійки Дженіфер Мая.

Серед минулих подій головним джерелом новин ММА став UFC 279, який пройшов 11 вересня. У ході вечора єдиноборств Нейт Діаз переміг Тоні Фергюсона, Хамзат Чимаєв здолав Кевіна Холланда, Лі Цзиньлян поступився Даніелю Родрігесу. В рамках того ж заходу Джонні Вокер зміг перемогти Іона Куцелабу, а Мейсі Чіассон програла Ірен Алдані.

box-ua-football

Останні новини боксу, пов’язані з українцями

Найбільше гарячих подій зараз відбувається в аматорському боксі, який регулюється IBA. Організація, очолювана росіянином Умаром Кремльовим, нещодавно ухвалила скандальні рішення про призупинення членства ФБУ через втручання держави. Як повідомляють останні новини боксу, причиною такого кроку стало невизнання IBA зміни голови української федерації з Володимира Продивуса на Кирила Шевченка. Окрім того, міжнародна боксерська асоціація таємним рішенням ради директорів проголосувала за зняття санкцій з російських та білоруських спортсменів. 

Щодо професійного боксу, то головними новинами цього спорту, в яких фігурують українці, стали:

  • анонс бою Андрія Богачука проти Аарона Колі;
  • заява Олександра Гвоздика про відновлення кар’єри;
  • зміна промоушена Владиславом Сіренком;
  • анонс можливого бою Усика проти Деонтея Вайлдера.

Щодо інших останніх новин боксу, які стосуються головних українських зірок цього виду спорту, варто нагадати про бій Василя Ломаченка проти Джеймена Ортіса. Він пройде 29 жовтня. Цей поєдинок, в якому на кону не буде поясів, стане свого роду розігрівом для українця, що майже рік не виходив на ринг.

Головні бої 2022 року в боксі та ММА

Окрім вже згаданого бою Василя Ломаченка, цієї осені поціновувачів боксу та змішаних єдиноборств чекає ще декілька гучних поєдинків. Головними подіями стануть:

  • зустріч Девіна Хейні проти Джорджа Камбососа за пояси WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі 16 жовтня;
  • поєдинок Ілунга Макабу проти Райана Розицкі за титул WBC у важкій категорії 21 жовтня;
  • зустріч Хуліо Сезара Мартінеса та Санні Едвардса за чемпіонство WBC та IBF у найлегшій категорії;
  • бої Чарльза Олівейри проти Іслама Махачева та Елджмейна Стерлінга проти Ті-Джея Діллешоу 22 жовтня на UFC 280;
  • поєдинки Ісраеля Адесаньї проти Алекса Перейри та Вейлі Чжан проти Карли Еспарси 12 листопада на UFC 281;
  • бій Еррола Спенса проти Теренса Кроуфорда за пояси WBC, WBA Super, IBF і WBO в напівсередній категорії.

Щодо Тайсона Ф’юрі, є велика ймовірність, що він проведе свій бій 3 грудня, але з ким буде поєдинок і чи відбудеться він узагалі, наразі невідомо.

Автор ua-football: Олександр Риженко – https://twitter.com/Theryzhenko

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа