Головна Управа ОЖ ОЧСУ висловлює своє обурення проти дій Президента та Уряду України

ЗАЯВА

З молитвою в серцях Обєднання Жінок Оборони Чотирьох Свобід України в США з глибокою любовю вітає сотні тисяч братів і сестер українців-євромайданців. Стоїмо у солідарності із вірними синами і дочками українського народу які в Києві на Майдані та по всій Україні демонструють світові свій протест та недовіря владі України у звязку із не підписанням урядом України Асоціяції з Європейським Союзом.

Головна Управа ОЖ ОЧСУ висловлює своє обурення проти дій Президента та Уряду України. Зупинивши Євроінтеграційний процес влада, на чолі із Президентом Януковичом, доказала що нехтує своєю відповідальністю діяти в інтересах Української Держави та українського народу. Навпаки, влада підтверджує, що забезпечує власні інтереси та підданість Росії.

Рівнож засуджуємо жорстоке побиття мирних учасників протесту, включно із журналістами. Винуватці цієї скандальної та брутальної поведінки мусять бути покликані до відповідальности та покарання.

Україна має право засісти в колі вільних народів. Українські жінки ОЖ ОЧСУ приєднюються до акцій у місцях нашого проживання, висловлюємо нашу піддержку молоді, студентам та всьому українському народові, який знова піднісся мов той Фенікс, щоб остаточно бути вільним та сувереном на своїй землі, Ми разом з Вами творимо золоту нитку єдности у вірі та у переконанні славного майбуття Української Держави!

Але тепер ? як маємо шукати

свому народу землю? Хто розбив нам

скрижалі серця, духу заповіт?

Коли скінчиться той полон великий,

що нас зайняв в землі обітованій?

І доки рідний край Єгиптом буде?

Коли загине новий Вавілон?

  • Леся Українка

СЛАВА УКРАЇНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА !

За Головну Управу:

 

Христя Верещак, Голова 

  Марійка Крутяк, Секретар

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа