Головна подія одеської Гуморини цього року

З 31 березня по 2 квітня в Одесі пройде П’ятий Міжнародний фестиваль клоунів і мімів «Комедіада». Цей фестиваль, як і в попередні роки, стане головною подією «Гуморини-2015». Цього разу одеситів і гостей міста порадують 22 колективи з Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Івано-Франківська, Луганська, Львова, Одеси, Ужгорода, Харкова. Також приїдуть провідні артисти і продюсери з Австрії, Німеччини, Італії, Польщі, Росії, США.

Три дні: 31 березня, 1 і 2 квітня о 19.00 в «Будинку клоунів» (Ольгіївська, 23) проходитимуть традиційні гала-концерти учасників фестивалю.

31 березня та 1 квітня глядачі зможуть вибрати кращий колектив для вручення призу глядацьких симпатій «Симпач вищої категорії».

Крім того, передбачені нагороди в наступних номінаціях:

1. «Гран прі» фестивалю «Комедіада».

2. «Сміхач вищої категорії» – за краще акторську майстерність.

3. «Трюкач вищої категорії» – за кращий трюк.

4. «Дуркач вищої категорії» – за кращий сценарій і режисуру.

5. Спецприз Президента фестивалю «Комедіада» народного артиста України Георгія Делієва.

6. Спецприз від театру «Будинок клоунів».

Усі призи будуть вручені 2 квітня під час заключного концерту.

Традиційно 1 квітня учасники «Комедіада» пройдуть в клоунській кавалькаді вулицями Одеси і влаштують хеппініг в Міському саду.

А центральною подією «Комедіада» стане «Урочисте засідання», під час якого буде прийнято звернення в Генеральну Асамблею ООН про заснування 1 квітня свята «Всесвітній день клоуна».

Дві благодійні акції в рамках проекту «Клоун-доктор» відбудуться 2 квітня.

У «Будинку клоунів» для дітей-сиріт, інвалідів та переселенців з Луганської та Донецької областей буде показаний спектакль «Клоун-шоу».

А в Одеському військовому госпіталі учасники «Комедіади» виступлять з концертом «Нон-стоп-клоун» перед пораненими із зони АТО.

Основна мета V фестивалю «Комедіада» – створення емоційної атмосфери добра і миру в Україні.

«Комедіада-2015» – це культурологічна акція, що є провідником миру, добра, творення, солідарності, взаєморозуміння, позитивних емоцій, гарного настрою і оптимізму.

П’ята ювілейна «Комедіада» пройде цього року під девізом: «Сміх врятує світ!».

Дата: 31 березня – 2 квітня 2015

Адреса: Одеса, вул. Ольгіївська, 23, «Будинок клоунів»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа